Beşiktaş Kardemir Karabükspor maçı canlı bedava lig tv izle 22 Aralık

Beşiktaş Karabükspor maçı saat kaçta? canlı maç izle Beşiktaş Karabük
Spor Toto Süper Lig’in 17.haftasında bu akşam Beşiktaş Kardemir Karabükspor maçı saat 20:30’da Fiyapı İnönü Stad’ında start alıyor... Beşiktaş Karabükspor maçı tüm detayları ve maçın canlı anlatımı bu sayfadan takip et.Lig Tv Canlı izle.Lig Tv İzle...
Süper Lig"de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor beraberlikleriyle zirve yarışında büyük yara alan Beşiktaş, sezonun ilk yarısını Karabükspor maçıyla kapatıyor.

Ligde son 2 maçta İstanbul BŞ ve Samsun ile 1-1 berabere kalarak 4 puan yitiren Siyah-Beyazlılar, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibini yenerek, devre arası tatiline galibiyetle girmek istiyor. Kartal, ligde oynadığı son 6 maçı da kaybetmezken, 4 maçtır kazanamayan Karabük ise rakip sahada bu sezon oynadığı 8 maçtan 7"sini kaybetti. Öte yandan Siyah-Beyazlı kulüp, Karabük maçında taraftarlara İnönü"yü doldurmaları için çağrıda bulundu.

- QUARESMA'SIZ MÜCADELE -Evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, yine tedavi için ülkesine giden Quaresma'dan yoksun mücadele edecek. Avrupa Ligi'nde grubu lider bitirmesine karşın son 2 lig maçında (İstanbul BŞB ve Samsun) 4 puan yitiren Kartal, yeni bir kaza yaşamamak için işi sıkı tutacak...

- 9'UNCU KEZ KAPIŞACAKLAR -Beşiktaş ile Karabükspor bugün ligde 9'uncu kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 8 karşılaşmanın 5'ini siyah-beyazlılar, 1'ini lacivert-kırmızılılar kazanırken, 2 mücadele de eşitlikle sonuçlandı. Rakip fileleri 19 kez sarsan Kartal, kalesinde 7 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER...

BEŞİKTAŞ: Cenk Gönen, Roberto Hilbert, Egemen Korkmaz, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Fabian Ernst, Manuel Fernandes, Necip Uysal, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Hugo Almeida.
KARABÜKSPOR: Orkun, Mehmet, Seric, Hamza, Muhammet, Ragued, Cernat, Erkan, Bilal, Shelton ve İlhan ilk 11′iyle sahaya çıkması bekleniyor.
Stat: Fi Yapı İnönü
Saat: 20:30
Hakem: Barış Şimşek
Yayın: Lig tv
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ