Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı canlı izle atv izle 12 Ocak

Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı CANLI tıkla izle
Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı bu akşam oynanacak.Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı Atv'de canlı izlenecek.Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçını bedavaligtvizle.blogspot.com farkıyla takip edebilirsiniz...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe evinde Konya Torku Şekerspor'u ağırlıyor. Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı saat 20:30'da canlı olarak Atv'de izlenecek. Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı canlı olarak aktif linkten takip edebilirsiniz...

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIZ

ATV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye Kupası 3. turunda Fenerbahçe, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Torku Şekerspor önünde tur vizesi arayacak.
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Fenerbahçe sahasında Konya Torku Şekerspor'u konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Koray Gençerler yönetecek. Gençerler'in yardımcılıklarını İsmail Köse ve Erde Gökalp yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Hüseyin Sabancı.

ATV'den naklen yayınlanacak Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı canlı olarak gazete5.com adresinden takip edebilirsiniz. Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı muhtemel 11'leri, Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı canlı olarak an ve an aktif linkten takip edebilirsiniz...

AYKUT KOCAMAN CEZALI

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Torku Şekerspor'la kendi taraftarı önünde karşılaşacak sarı-lacivertli ekip, elde edeceği bir galibiyetle, en son 29 yıl önce kazanılan Türkiye Kupası'na başarılı bir start vermenin hesaplarını yapıyor.

Aykut Kocaman'ın bu maçta, Alex, Ziegler, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Semih ve Yobo gibi as isimleri dinlendirmesi ve yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) aldığı 1 maçlık ceza nedeniyle takımının başında sahada görev yapamayacak. Karşılaşmada Fenerbahçe'yi, yardımcı antrenör İsmail Kartal yönetecek.

KONYA TORKU, KONYASPOR'U ELEDİ

Konya Torku Şekerspor bu sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 12. sırada yer alıyor. Konya Torku Şekerspor bu sezon lig'de oynadığı 15 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik 7 yenilgi yaşadı.

Konya Torku Şekerspor 2011-12 sezonunda Ziraat Türkiye kupasında 1.turda İskenderun Demir Çelik karşısında 1-0, 2. turda Konyaspor karşısında 5-1 kazanarak 3. turda Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE
Serkan
Orhan Şam
Bekir
Serdar
Caner
Özer
Özgür Çek
Emre
Gökay
Stoch
Bienvenu

KONYA TORKU ŞEKERSPOR
Sabri
Ertan
Yusuf
Murat
Özgür
Ümit
Özhan
Seçkin
Ahmet
Rıdvan
İshak
Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı bilgileri

Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı stat: Şükrü Saracoğlu
Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı saat: 20:30
Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı hakem: Koray Gençerler
Fenerbahçe Konya Torku Şekerspor maçı yayın: ATV ve Canlı Anlatım Servisi

KANARYA KÜÇÜKLERE ELENMİYOR

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye kupasında en son 2002-2003 sezonunda 2. kademe maçında o dönem Bank Asya 1. Lig'de yer alan Konyaspor'a 1-0 yenilerek elenmişti. Kanarya, 2002-2003 sezonunda sonra kupada grup maçlarında veya çeyrek final turlarında veda etti.

Fenerbahçe ayrıca 1999-2000 sezonunda alt lig takımlarından Pendikspor'a 3.turda 2-1 yenilerek elenmiş, geçen sezonda Ziraat Türkiye Kupası C grubunda deplasmanda alt lig takımlarından Yeni Malatyaspor'a 2-1 kaybetmiş ve gruptan çıkma şansını yitirmişti.

KONYA TORKU'NUN BÜYÜKLERE ŞANSI TUTMUYOR

Konya Torku Şekerspor 2009-2010 sezonunda Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş'ın yer aldığı grupta mücadele etmiş ve Beşiktaş ile oynadığı maçı deplasmanda 4-2 kaybetmişti.

Konya Torku Şekerspor geçen sezonda Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un yer aldığı grupta yer almıştı. Trabzonspor'a sahasında 3-1 yenilen Konya Torku Şekerspor deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 kaybetmişti. Oynanan 3 maçta toplamda 15 gol atıldı.
Fenerbahçe "Kupa"ya İyi Başlamak İstiyor
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın Konya Torku Şekerspor'u konuk edecek Fenerbahçe, en son 29 yıl önce kazanılan bu kupaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Konya Torku Şekerspor'la kendi taraftarı önünde karşılaşacak sarı-lacivertli ekip, elde edeceği bir galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası'na başarılı bir start vermenin hesaplarını yapıyor.
Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) aldığı 1 maçlık ceza nedeniyle yarın takımının başında sahada görev yapamayacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan mücadeleyi, hakem Koray Gençerler yönetecek
.
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ