Beşiktaş-Bursaspor maçı canlı izle bedava lig tv izle -15 Ocak 2012

Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında Beşiktaş sahasında Bursaspor’u ağırlayacak. 15 Ocak Pazar günü Fi Yapı İnönü Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19. 00’da başlayacak. Karşılaşma LİG TV’den canlı yayınlanacak



BEŞİKTAŞ-BURSASPOR MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


BEŞİKTAŞ-BURSASPOR CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ'TAN TARAFTARINA TEŞEKKÜR
Beşiktaş Kulübü, olumsuz hava şartlarına rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapılan maçta takımı destekleyen kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür etti.
eşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan teşekkür mesajında, kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür edilirken, bundan sonraki maçlarda ceza alınmaması yönünde uyarılarda bulunuldu.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 2-1 kazanarak tur atladıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde, İstanbul'un en soğuk günlerinden birini yaşadığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
"Yağmurun ve rüzgarın da yer yer kendisini gösterdiği bu olumsuz hava şartlarına rağmen, kadın ve çocuk taraftarlarımız tribünlerdeki yerini alarak siyah-beyazlılarımızı hiç susmamacasına karşılaşma boyunca destekledi. Olumsuz hava şartlarına rağmen karşılaşmayı izlemeye gelen, büyük bir özveri ile takımımızı destekleyen kadın ve çocuk taraftarlarımızla gurur duyuyor ve teşekkür ediyoruz. Bununla beraber bu durumun tekrarlanmasına gerek kalmayacak şekilde, taraftarlarımızın sağduyulu ve kötü tezahürat konusunda daha duyarlı davranmalarını ve daha çok hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz."


HAFTANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI..
Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.. İşte tüm maçlar ve haftanın en çok konuşulacak mücadelesi olan Beşiktaş-Bursaspor maçının hakemi..
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

14 Ocak Cumartesi:
16.00 Gençlerbirliği-Eskişehirspor: Hüseyin Göçek
19.00 Galatasaray-Kardemir Karabükspor: Mustafa Kamil Abitoğlu

15 Ocak Pazar:
13.00 Orduspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Barış Şimşek
13.00 Sivasspor-Ankaragücü: İlker Meral
16.00 Trabzonspor-Samsunspor: Yunus Yıldırım
16.00 Mersin İdmanyurdu-Medical Park Antalyaspor: Bülent Yıldırım
19.00 Beşiktaş-Bursaspor: Özgür Yankaya

16 Ocak Pazartesi:
20.00 Manisaspor-Fenerbahçe: Kuddusi Müftüoğlu
20.00 Kayserispor-Gaziantepspor: Halis Özkahya


TİMSAH'IN BEŞİKTAŞ MESAİSİ SÜRÜYOR..
Bursaspor, 15 Ocak Pazar günü deplasmanda Beşiktaş'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
eknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde Özlüce Tesisleri'nde sabah yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Basser ve Tagoe katılmadı. 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Şanlıurfaspor'a transferi gündemde olan Ramazan Sal da sahaya çıktı, ancak bir süre sonra soyunma odasına döndü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman, saha ortasında yapılan kültür fizik çalışması, 5'e 2 çalışmayla devam etti. Basına 30 dakikası açık olan çalışmanın son bölümünde ise Beşiktaş maçına yönelik teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi.

Yeşil-beyazlılar, yarınki çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

"BEŞİKTAŞ'IN YERİ ÇOK FARKLI!"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçı hakkında konuştu ve transfer için yorumlar yaparak Turgut Doğan Şahin ile Pinto'nun durumuna değindi..
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 15 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin, ''Zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Etkili olabilen önemli bir takım. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor'' dedi.
Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde sabah yapılan çalışma öncesi saha kenarında düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Beşiktaş maçının ''duyguların karıştığı bir karşılaşma'' olacağını ifade eden Sağlam, şunları söyledi:
''Futbolculuk dönemimde Beşiktaş'ta 6 sene görev yaptım. Beşiktaş takımının yeri çok farklı. Duyguların karıştığı bir karşılaşma olacak. Uzun yıllar hizmet ettiğimiz bir camiaya karşı mücadele vereceğiz. Zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Etkili olabilen önemli bir takım. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Bu başlangıcı devam ettirme açısından bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu sürdürebilmemiz için önemli bir karşılaşma. Kendimize yakışan mücadeleyi vereceğiz. Zirve yarışına katkı sağlayacağına inandığımız puanları almaya çalışacağız.''

Basser ve Tageo'nun milli takım kamplarında olduğunu belirten Sağlam, şöyle devam etti:
''Musa'nın cezası sona erdi. Genç Okan'ın sakatlığı var. Onların dışında eksiğimiz yok. En iyi şekilde de maça hazırlandığımızı düşünüyoruz. Hafta sonundaki lig maçı ve kupa maçında aldığımız galibiyetlerin moraliyle bu olumlu havayı devam ettirmek istiyoruz. Bangura'nın performansını, biz de kendisi de beğenmedi. Olumluya çevirmesi adına kendisi de istekli. Motivasyon bozukluğu görsek ciddi anlamda kendisini uyarırız. İstekli ve arzulu. O da bir şeyler yapmak istiyor. Futbolculuk kalitesinden ve yeteneklerinden şüphemiz yok. Bizim takım nasıl dip yaptı, sonra yeniden ayağa kalktı, takımdaki performansı düşük oyuncularımız da yeniden yükselişe geçecektir.''

-Şilili oyuncu Pinto akşam saatlerinde Bursa'da-
Sağlam, Ankaragücü'nde forma giyen Turgut Doğan Şahin ile ilgili soruya ise Sağlam, ''Bu oyuncu gündemimizde vardı. Fakat farklı olaylar gelişti, transferi için durduk. Şimdi yeniden gündeme geldi, bekliyoruz. Somut bir gelişme yok. Şilili oyuncu Pinto'nun akşam saatlerinde Bursa'da olmasını bekliyoruz'' dedi.

Ramazan Sal'ın Şanlıurfaspor'a transferiyle ilgili soru üzerine Sağlam şunları kaydetti:
''Ramazan olayında da sıkıntılar var. Bu tür transferler kolay olmuyor. Kulübü hallediyorsunuz oyuncu istemiyor. Oyuncuyu hallediyorsunuz menajer çıkıyor. Hayırlısı olsun. Kimse kimseyi zorla bir yere gönderemez. Gönül rızasıyla olması en doğrusu. Kendisiyle görüştük 'istiyorum' dedi, ama bazı sıkıntılar var.''
CANLI MAÇ YAYINLARI İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA KATILINIZ